Activiteiten van de Vrienden

 

amis_more_for_friends_2019

 

More For Friends biedt rondleidingen aan de Vrienden aan.

Maart 2024

Vrijdag 22: Rondleiding door de tentoonstelling in de Bozar: “Histoire de ne pas rire. Het surrealisme in België”. Bozar herdenkt 100 jaar surrealisme met een tentoonstelling gewijd aan de beroemde Belgische avant-gardebeweging over een periode van maar liefst 60 jaar. 15 plaatsen aangeboden

April 2024

Zaterdag 27: Rondleiding door Art Brussels.  15 plaatsen aangeboden

Mei 2024

Dinsdag 14: Rondleiding door de tentoonstelling “James Ensor. Inspired by Brussels” in de Koninklijke Bibliotheek. Er worden 2 bezoeken georganiseerd.

Bezoek NL: 15 plaatsen aangeboden om 13u. Rondleiding door de co-curator van de tentoonstelling Mevrouw Braekeveld

Bezoek FR: 15 plaatsen aangeboden om 14.30u. Begeleide tour.

Juni 2024

Donderdag 6: Rondleiding in het Museum voor Oude Kunst “5 Werken……5 Zintuigen”. Meeslepende reis door de collecties van de KMSKB via zicht, geur, aanraking, gehoor en smaak. Om anders te ontdekken en vooral om te genieten.

 

Let op: de aanmeldingscriteria veranderen. Om de toegang tot activiteiten te verbreden, zijn de inschrijvingen vanaf 2024 beperkt tot 1 per persoon (2 voor beschermende leden) gedurende de 20 dagen na de verzending van het carnet. Na deze datum worden de resterende plaatsen op de gebruikelijke basis ingevuld (eerst ingeschreven, eerst bediend). Indien meerdere activiteiten u interesseren, zet deze dan in volgorde van voorkeur.

Indien u wenst deel te nemen aan een More For Friends-activiteit, is registratie vereist via de e-mail moreforfriends@gmail.com, met vermelding van naam, voornaam, lidkaartnummer (deze activiteiten zijn gereserveerd voor leden die in orde zijn met hun bijdrage op de dag van het evenement). Alleen een bevestiging van registratie geeft toegang tot het bezoek.

Enkel inschrijvingen die in deze mailbox binnenkomen, worden in aanmerking genomen.

Inschrijvingen per mail : moreforfriends@gmail.com

Een nieuw avontuur begint: 5 zaterdagen in het gezelschap van een nieuwe gids Laurent Courtens. Spannende wandelingen brengen je langs bekende en minder bekende kunstplekken en ontdekken de creaties van kunstenaars van vandaag en gisteren!

Zaterdag 17 februari, 23 maart, 20 april, 18 mei et 15 juni om 14.30u.

Om zoveel mogelijk Vrienden te laten genieten van deze bezoeken, hebben we besloten om voorrang te geven aan verzoeken van Vrienden die niet hebben deelgenomen aan het vorige Circuit, d.w.z. dat van herfst winter 2023/24. Inschrijvingen worden ongeveer tien dagen na verzending van de Carnet verwerkt.

De kosten bedragen ​​€ 110,- per persoon voor de 5 zaterdagen. Exclusief gereserveerd voor Vrienden die in orde zijn met hun lidmaatschap. Registratie vereist via moreforfriends@gmail.com

Wacht op de e-mail waarin uw registratie wordt bevestigd voordat u de betaling uitvoert.

De rondleidingen worden enkel in het Frans gedaan, maar zijn toegankelijk voor iedereen.

 


Activiteiten van de musea

Klik op de volgende link: Activiteiten om op de hoogte te blijven van de activiteiten van de musea


Het carnet van de Vrienden

U kunt de tekst van het carnet nalezen door te klikken op volgende link: Carnet lente/zomer 2024


De citaten van Magritte

Lees de citaten van Magritte door te klikken op de link: De citaten van Magritte


Wij zijn benieuwd naar uw mening over onze site www.becomeafriend.be.

Stuur  al uw opmerkingen naar friends@fine-arts-museum.be

Voor vragen ivm de activiteiten : moreforfriends@gmail.com

www.fine-arts-museum.be